perjantai 29. lokakuuta 2010

Ikkunat ja ovet, Sadevesiä ja routaeristystä.

Kyllä Fenestra ja Skaala hinnoitteli ittensä tässä kilpailussa ulos, Domus antoi parhaan tarjouksen ja pärjäsi TM-testissäkin vielä ihan hyvin. Ikkunat integroiduilla sälekaihtimilla, varaston ovet, Ulko-ovet ja terassin ovi, kaikki A-energialuokkaa. Khh, pääovi ja terassin ovi vielä termo-ovena jossa parempi u-arvo. Väliovet tosin joutuu ostamaan erillisenä mutta ne nyt ei isoa osaa hommassa kustannuksellisesti näyttele. Karmisyvyyskin on sen 210mm 175mm sijaan jolloin smyygit ja listat saa mukavammin laitettua.

Sadevesiputket on tänään laitettu ja routaeristys tehty. Itse en leipätöiltäni mukaan päässyt sotkemaan mutta muutaman kuvan kävin nappaamassa. Laatikkokin on nyt täynnä hiekkaa, siitä en kerennyt kuvaa ottamaan.

Sadevesiputkea


Sieltä pikkasen pilkistää eristeet
Homma lepäilee viikonlopun yli. Maanantaina sitten serpot sokkelin pintaan. Pikkasen hiekan ja sepelin levitystä ja muutaman nupin jos ettis täytemaita takapihalle. Nyt, kun lähistöllä pörröö koneita ens viikolla niin mukavasti saa pihatkin jo muotoon niin keväällä sitten ei tarvii, kun levitellä mullat ja viskoo siemenet perään. Puutavaran/runkotavaran meinasin ens viikolla kilpailuttaa ja jos lauantaina viimestään nappais jo alaparrut paikalleen. Siitä se rungon nostaminen sitten alkaakin =)

Sen verran vielä, että kertaakaan ei ole vielä edes vituttanut koko projekti. Sitä tunnetta odototellessa..... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti