lauantai 22. tammikuuta 2011

Villat rungossa.

No niin. Villat alkas olla kutakuinkin rungossa. 200mm siis. Muutaman oviaukon vierestä jä päältä puuttuu vielä eikä voikkaan laittaa. Kävi pikku kämmi. Kuvissa mitkä laitoin ovi/ikkunatoimittajalle (Domus/Kaskipuu) oli kaikki oviaukot 10 aukkoja paitsi takapihan ovi. Sen kuvan mukaan millä aukot ja tolppajako on tehty on aukot 9 aukkoja. Eli nyt joudutaan leventämään muutamaa aukkoa. Ei pitäis olla paha homma.

Ajallisesti villottamiseen (rungon) meni noin 2-3 työpäivää. Sangen vmäistä hommaa kuitenkin. Joskus jos vielä rakennetaan niin seiniin puhalletaan kyllä ekovilla. Ei tarvii juoda, kun kahvia vieressä ja ihailla homman etenemistä. Eikä pahemmin kutise paikat =)


Siinä niitä on (kattovilloja) isoja karkkeja, ainakin lasten mielestä =)

Nuo ohjaimet pitäs maanantaina nappasta kiinni katonrajaan ettei villat lentele tuulen mukana pois. Eikä puhaltas lunta villojen päälle sitten. Nuo ois asennettu jo aikapäiviä sitten jos oisin ottanu paikallisesta Raudasta nuo. Sain kuitenkin villojen mukana ne 20c/kpl halvemmalla niin periaatteesta otin ne parocilta =))
Peekeleen Transpoint. Sohlanneet jotain tuon ovinipun kanssa. Yksi karmi vaurioitunut kuljetuksessa. Noh, reklamaatio tehty ja Kaskipuu hoiti homman todella nopeasti ja uusi karmi lähtee tekoon heti maanantaina.
 Villoja paikallaan. Pistin aluskatteesta umpeen nuo oviaukot niin ei puhaltele enää sisälle lunta ja villat kestää kuosissa.
 Jänniä sävyeroja ja jäykkyys eroja villassa. Samassa paketissa saatto olla tuo kellertävää seassa ja se oli kyllä ihan höttöä, kun vertaa tuohon harmaaseen.

Joka kerta, kun roskia alkaa laittamaan jätesäkkeihin niin 10 säkkiä täyttyy melko nopeesti. Kyllä sitä sälää vaan tulee. Muksut auttaa asiassa. tänäänkin käytiin siivoamassa niin on hyvä maanantaina jatkaa hommia.

Ilmastointi veijoa pitäis alkaa hätistelemään, että tulis putken vetoon.
Mietin just eilen, kun kaveri käväs kattomassa miten homma etenee etten IKINÄ tehny näin paljon töitä, kuin tänä talvena. Toivotaan, että lopussa kiitos seisoo vaikka matka onkin vielä aikas pitkä =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti