perjantai 11. helmikuuta 2011

Yläpohjan ummistusta.

Eilen alettin ummistamaan yläpohjaa. Eli muovi, koolauslauta ja villat päälle. Melko nopeeta hommaa kuitenkin. Villottaminenkin on "helppoa", kun villat on kattotuolijaolla. Senkin viskelee paikalleen. Jonkun välin joutuu leikkamaan.

Lunta on jokunen sentti pohjan päällä. Lupasin kaverin pojalle pikkasen viikkorahaa jos suostuu lapiolla lohkomaan ja kolalla roudaamaan lumet pois. Otti urakan vastaan. Huomenna, kun meillä on kaverin kanssa työvuoro niin "poika" menee lapiohommiin päiväks =)

Toiveissa ois saada heti alkuviikosta lämmöt mökkiin. Riippuen toki pakkasista. Nyt, kun vielä lattiaa ei ole valettu niin ei piippuakaan tietysti ole. Sen takia ajattelin, että lumet ois ehkä ihan hyvä roudata pohjalta pois sulatuksesta johtuvan kosteuden takia. Turha ottaa tieten tahtoen sitä vesimäärää tippumaan muoveista. Jos piippu olisi jo ollut niin siihen ois voinu tempasta vaikka jonkun kiukaan kiinni ja sillä lämmitellä. Kosteuskin poistuis aika paljon paremmin siten.

Valmista yläpohjaa. Saumat teippaan sitten, kun lämmitys alkaa.



Tuon verran sitä lunta on kerenny kertyä pohjalle. Todella helposti lohkeaa laattana, kun pistolapiolla auttaa. Eikun kolalla ulos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti