perjantai 18. maaliskuuta 2011

Lattia hiottu.

Tänään aamulla saatiin lattia hiottua. Melkonen kone se hiomakone. Pikkasen mienas lähtee viemään miestä ennen kuin oppi tekniikan =) Jätimme vielä muovit valun päälle viikonlopuksi ettei pintakosteus haihdu liian nopeasti ja pinta halkea, ainakaan heti. Tätä suositteli myös Lemminkäinen josta massat otettiin. Vanesoirot mitkä kierti sokkelia lähti hienosti irti. Muutama napautus vasaralla ja valtaosan sai melkein nostella pois. Osaa piti "lypsää" sorkkaraudalla. Ura täytetään sitten myöhemmin uretaanilla kunhan kutistuminen on tapahtunut. Pölyistä hommaa tuo hiominen joten imuri oli lainassa myös.

Mukavasti on kosteuskin sisältä poissa. Yhtään ei ole eilisen jälkeen ikkunatkaan enää itkeneet. Tosin pieni tuuletus on koko ajan päällä.Katotaan miten käy, kun muovit sitten otetaan kokonaan pois. Vaikka ovat ne välillä nytkin jo olleet poissa. Muutamasta ikkunanpokasta on maalit reunasta pikkasen huonona. Reklamoin asiasta ja edustaja tulee ensi viikolla katsomaan ja kuvaamaan ne. Maalia tuntuisi olevan liian vähän ja kulmat nostaa tikkuja. Yhdet kunnon kosteudet on ollu torpassa ja heti mehii. Myyjäkin oli sitä mieltä, että paremmin pitää kestää. Katsotaan miten asia etenee. Kaverilla joka rakentaa "viereen" on samaa ongelmaan, kun tänään soiteltiin. Harmittaa, koska laatua kuitenkin piti ostaa!

Väliseinä tolppia otettiin myös jo sisälle "lämpimään". Maanantaina alkaa juoksujen laitto. Huomenna kaveri pyyhkäsee pihan lumesta niin saa ensi viikolla otettua hyvin koolaus tavaraa pihan täytee. Ulkovuorelle ja sisäpuolelle. Alku viikosta pitää myös tilata kipsilevyt, kohta pääsee jo levyttämäänkin. Muurari tulee 2 viikon sisään ja alkaa piipun ja tulisijan rakennus. Nyt meinaa hymyilyttää, kun on hyvälä mänölä, hyvälä mänölä =) kuten mentori kirvesmies aina sanoo =)

Kuvat tulee taas perässä.

2 kommenttia: